FORGOT YOUR DETAILS?

L’Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Oiliness 2-u-1 šampon i maska za masnu kosu 250ml

2.900,00 

Višenamenska glina dubinski uklanja i pročišćava ostatke, nečistoće i višak sebuma.

Kategorija:

Opis

Višenamenska glina dubinski uklanja i pročišćava ostatke, nečistoće i višak sebuma.

Skalp je koža, ali mnogo kompleksnija. Oksidacija sebuma i mikropukotine na površini mogu da dovedu do različitih problema koji stvaraju začarani krug. Ova višenamenska glina dubinski uklanja ostatke, nečistoće i višak sebuma kada se koristi kao šampon i dubinski pročišćava ostatke, nečistoće i višak sebuma kada se koristi kao maska. Kosa je lepršava sa dodatnim volumenom.

NAUČNO DOKAZANA EFIKASNOST:

Nakon samo jedne upotrebe: -78% sebuma*, +24% volumena.*

*Instrumentalni test.

Profesionalna nega za skalp. Razvijeno u saradnji sa profesionalcima. Dermatološki testirano.

UPOTREBA:

Kao šampon ravnomerno nanesite na mokru kosu i skalp. Nežno zapenite vrhovima prstiju bez preteranog masiranja, kako ne biste stimulisali žlezde da dodatno luče sebum.
Kao masku od gline, nanesite i ostavite da deluje 3-5 minuta. Temeljno isperite. U slučaju kontakta sa očima, odmah ih temeljno isperite.

Za osetljiv skalp koristite u kombinaciji sa negom za osetljiv skalp.

Kako se koristi sa L’Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Dandruff Dermo-Clarifier šamponom:

Za optimalne rezultate, prvo koristite L’Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Oiliness 2-in-1 Deep Purifier Clay kao masku ili šampon za dubinsko čišćenje vlasišta i kose. Nakon toga, koristite L’Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Dandruff Dermo-Clarifier šampon za dodatno čišćenje i uklanjanje peruti. Ova kombinacija proizvoda će vam pomoći da postignete čisto vlasište bez peruti i kosu koja je lagana i puna volumena.

TOP