FORGOT YOUR DETAILS?

Kérastase – Première – Obnavljajuća maska protiv lomljenja kose 200ml

7.200,00 

Première maska protiv lomljenja je bogata maska ​​za sve vrste oštećene kose koja obnavlja snagu kose i štiti od daljeg lomljenja. Kosa je jača i lepša.

Kategorija:

Opis

Kérastase Paris Première linija je dizajnirana kako bi odgovorila na potrebe svih vrsta oštećene kose. Linija sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka.

Unutar vlasi: Kalcijum ulazi između lanaca keratina i kida veze između njih, čineći kosu slabom, krutom, tvrdom i sklonoj pucanju.

Na površini vlasi: Sakupljanje kalcijuma na kutikuli čini kosu grubom i beživotnom. Svaki kontakt sa vodom dovodi do taloženja kalcijuma, a kosa nastavlja da se lomi.

„Première maska protiv lomljenja je bogata maska ​​za sve vrste oštećene kose koja obnavlja snagu kose i štiti od daljeg lomljenja. Kosa je jača i lepša.
Iako se kalcijum prirodno nalazi u kosi, kada je kosa oštećena, previše se apsorbuje i to dovodi do sakupljanja viška kalcijuma na kosi. Na visokom nivou, kalcijum slabi unutrašnji i spoljašnji deo vlasi kose. Sa svojom luksuznom kremastom teksturom, ova maska se upija u kosu pružajući dodatnu negu kako bi se poboljšalo obnavljanje kose, posebno nakon hemijskog tretiranja.

Kao prava nega za kosu, njena dvostruka delotvornost obnavlja snagu kose, zaglađuje površinu i značajno smanjuje lomljivost, čime kosa postaje zdravija, snažnija i lepša.

Iskoristite snagu slojevitog nanošenja za maksimalne rezultate. Počnite sa snažnom dozom aktivnih sastojaka iz Kérastase Premiere predtretmana, a zatim primenite Kérastase Premiere kupku za jaku, sjajnu i glatku kosu.

Masku koristite dva puta nedeljno kako biste pojačali efekat. Vaši Kérastase Première proizvodi zajedno deluju za dodatnu obnovu i negu sa dekalcifikacijom.

98% manje lomljenja *
* Instrumentalni test nakon kupke i maske“

TOP