FORGOT YOUR DETAILS?

Kérastase – Première – Intenzivno obnavljajuće ulje 30ml

5.400,00 

Kérastase Première Ulje je intenzivno, obnavljajuće ulje za sjaj svih tipova oštećene kose.

Kategorija:

Opis

Kérastase Paris Première linija je dizajnirana kako bi odgovorila na potrebe svih vrsta oštećene kose. Linija sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka.

Unutar vlasi: Kalcijum ulazi između lanaca keratina i kida veze između njih, čineći kosu slabom, krutom, tvrdom i sklonoj pucanju.
Na površini vlasi: Sakupljanje kalcijuma na kutikuli čini kosu grubom i beživotnom. Svaki kontakt sa vodom dovodi do taloženja kalcijuma, a kosa nastavlja da se lomi.

Kérastase Première Ulje je intenzivno, obnavljajuće ulje za sjaj svih tipova oštećene kose.

Kalcijum, kao i mnogi minerali je dobar za zdravlje kose, ali veće količine mogu dovesti do sakupljanja viška kalcijuma, što dodatno oštećuje tretiranu ili posvetljenu kosu, čineći je grubom i sklonoj lomljenju.

Ovo luksuzno, koncentrovano ulje ima dvostruko dejstvo: sa visokom koncentracijom obnavljajućih i negujućih sastojaka zatvara ispucale krajeve, jača kosu i znatno neutrališe grubost oštećene kose. Kosa je jača i do 4x sjajnija.*

Za još više nege i obnove oštećene ili posvetljene kose, otkrijte prednosti tehnike slojevitog nanošenja proizvoda.

Način upotrebe:

Počnite sa predtretmanom pre pranja kose. Bez ispiranja predtretmana, nanesite Kérastase Première kupku za dodatno delovanje dekalcifikacije i obnavljanja.

Završite sa Première negom ili maskom, a stilizujte kosu sa Kérastase uljem kao završnim korakom.

Bočica je napravljena od 20% recikliranog stakla.
4x sjajnija kosa*
* Instrumentalni test

TOP