FORGOT YOUR DETAILS?

Kérastase – Micro-peeling Cellulaire – 200ml

5.800,00 

Mikro-piling za osetljiv skalp sklon peruti koji trenutno eliminiše mrtve ćelije i vidljivu perut, pročišćava kožu glave i umiruje nelagodnosti skalpa.

Kategorija:

Opis

Nalik pilingu za lice, Mikro-piling za osetljiv skalp sklon peruti je istovremeno mehanički piling sa česticama semenki argana i kajsije i hemijski piling sa 1,9% salicilne kiseline koji trenutno eliminišu mrtve ćelije i vidljivu perut, pročišćavajući kožu glave i umirujući nelagodnosti skalpa.

Perle za piling i nežna kiselina pripremaju kožu glave za dalju, efikasnu negu protiv peruti.

Ovaj proizvod je zvezda Symbiose asortimana sa veoma zapaženom trenutnom efikasnošću. Delovanje hemijskog pilinga duboko je usklađeno sa našim znanjem o obnovi ćelija i potrebama upotrebe sličnih rešenja u nezi kose, poput onih u nezi kože.

Formulisan sa mikro piling kiselinom i piling česticama biljnog porekla (semenkama kajsije i argana) za trenutno uklanjanje mrtvih ćelija i peruti na biološkom i vidljivom nivou. Skalp je pročišćen, kosa je podignuta od korena* i revitalizovana.

Providna gel tekstura nežno eksfolira kožu glave i pruža trenutak opuštanja pod tušem, dok mirisne note mandarine, grejpa, jasmina i bibera daju jedinstveno mirisno iskustvo. Bez silikona za prirodan dodir.

* Potrošački test na 61 osobi, 2 nedelje korišćenja.

Svoju rutinu započnite sa Mikro-pilingom za osetljiv skalp sklon peruti, a zatim nastavite u skladu sa tipom skalpa.

Način upotrebe:

Nakon upotrebe Mikro-pilinga za osetljiv skalp sklon peruti i Pročišćavajuće kupke za mastan osetljiv skalp sklon peruti, nastavite sa Intenzivnom revitalizirajućom maskom za oštećene kose sklone peruti. Rutinu završite sa Intenzivnim noćnim serumom za osetljiv skalp i sve vrste peruti.
Rutina za suv skalp

Nakon upotrebe Mikro-pilinga za osetljiv skalp sklon peruti i Hidratantne kupke protiv peruti za suv osetljiv skalp sklon peruti, nastavite sa Umirujućom negom za osetljiv skalp i kose sklone peruti. Rutinu završite sa Intenzivnim noćnim serumom za osetljiv skalp i sve vrste peruti.

TOP