FORGOT YOUR DETAILS?

Kérastase – Masque Revitalisant Essentiel

6.250,00 9.450,00 

Izuzetno nežna, jedinstvena formula obogaćena salicilnom kiselinom i skvalanom, posebno dizajnirana za oštećenu vlas sa skalpom koji je skon peruti.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Intenzivna Revitalizirajuća Maska Za Oštećene Kose Sklone Peruti

Izuzetno nežna, jedinstvena formula obogaćena salicilnom kiselinom i skvalanom, posebno dizajnirana za oštećenu vlas sa skalpom koji je skon peruti.

Snaga Intenzivne Revitalizirajuće Maske Za Oštećene Kose Sklone Peruti leži u ultra-hranljivoj nezi, posebno dizajniranoj da obnovi oštećena vlakna.

Svojim snažnim dejstvom raspetljavanja pomaže u eliminaciji nečitoća peruti koji su zarobljeni u dužinama.

Kosa je 97% * više hidrirana, intenzivno nahranjena, dva puta sjajnija*, 99%* snažnija, za 54%* mekša, sa zaštitom od frizz efekta do 48h*.

Ovu masku karakteriše jedintveno mirisno iskustvo protkano mirisnim notama mandarine, grejpa, jasmina i bibera. Bogata puterasto kremasta tekstura na vašoj kosi omogući će vam nezaboravno čulno iskustvo.

*Instrumentalni test, nakon upotrebe Intenzivne revitalizirajuće maske za oštećene kose sklone peruti

Način upotrebe:

Nakon upotrebe Mikro-pilinga za osetljiv skalp sklon peruti i Pročišćavajuće kupke za mastan osetljiv skalp sklon peruti, nastavite sa Intenzivnom revitalizirajućom maskom za oštećene kose sklone peruti. Rutinu završite sa Intenzivnim noćnim serumom za osetljiv skalp i sve vrste peruti.

Dodatne informacije

Pakovanje

200ml, 500ml

TOP