FORGOT YOUR DETAILS?

Kérastase – Bain Purete Anti-pelliculaire – 250ml

3.600,00 

Negujuća penasta formula sa salicilnom kiselinom i pirokton olaminom, istovremeno vrši eksfolijaciju i uklanja vidljivu perut. dok sprečava nakupljanje masnih naslaga.

Kategorija:

Opis

Pročišćavajuća Kupka Za Mastan Osetljiv Skalp Sklon Peruti

Prozračna formula sa prirodnim žutim nijansama. Negujuća penasta formula sa salicilnom kiselinom i pirokton olaminom, istovremeno vrši eksfolijaciju i uklanja vidljivu perut. dok sprečava nakupljanje masnih naslaga.

Temeljno čisti začepljene pore na koži glave od odumrelih ćelija i nakupina sebuma za manje mastan skalp (85% potrošača se slaže) i vlasi kose (88% potrošača se slaže)**.

Smiruje osetljivost skalpa (79% potrošača se slaže)** i nelagodnost (88% potrošača se slaže)** za do 7 nedelja efikasnosti u borbi protiv peruti.*. Povećava vitalnost poboljšavajući osećaj zdravijeg izgleda kose (88% potrošača se slaže) i vlasi (97% potrošača se slaže)**.

Mirisne note mandarine, grejpa, jasmina i bibera daju jedinstveno mirisno iskustvo. Penasta formula bez silikona za prirodan dodir.

* Klinički test, 34 osobe tokom 4 nedelje, 3 upotrebe nedeljno
** Potrošački test, 34 osobe, 4 nedelje korišćenja

Način upotrebe:

Nakon upotrebe Mikro-pilinga za osetljiv skalp sklon peruti i Pročišćavajuće kupke za mastan osetljiv skalp sklon peruti, nastavite sa Intenzivnom revitalizirajućom maskom za oštećene kose sklone peruti. Rutinu završite sa Intenzivnim noćnim serumom za osetljiv skalp i sve vrste peruti.

TOP